alarmAlarmni sistemi

U današnje vreme za sigurnost vašeg objekta više nisu dovoljni ključ i brava. Alarmni sistemi znatno umanjuju šansu za provalu, a ponekad je i potpuno sprečavaju. Samim tim sprečava se i nastanak štete u štićenom objektu. Čak i ako alarmni sistem ne spreči lopova da udje u štićeni deo objekta, sigurno je da će ga sprečiti da se tamo dugo zadrži tako da će pričinjena šteta (ukradena imovina) biti svedena na minimum, jer dok sviraju alarmne sirene, policija je sigurno već na putu ka objektu.

Većina instaliranih alarmnih sistema poseduje magnetne kontakte na vratima, detektore pokreta, senzore za lom stakla, telefonsku dojavu, unutrašnje i spoljašnje sirene, itd. U zavisnosti od konfiguracije i površine prostorija, kao i Vašim željama i mogućnostima,  mi Vam nudimo najoptimalnije rešenje za zaštitu celokupnog objekta.

Prilikom postavljanja i instaliranja alarmnih sistema koristimo opremu renomiranih proizvođača visokog kvaliteta, od kojih je, svakako među najpoznatijima firma Paradox.

Naše višegodišnje iskustvo u oblasti tehničkog obezbeđivanja objekata, kao i veliki broj zadovoljnih klijenata je naša najbolja preporuka i garancija Vaše sigurnosti!

Opširnije >>